Verandazonwering

De meest ideale zon-en hittewering voor uw serre of terrasoverkapping.

de Verandazonwering wordt geplaatst boven op de serre/ overkapping en vormt daarmee een prachtig, harmonieus geheel.

Via geleiders glijdt het door u gekozen doek, vanuit de kast, over het dak van uw serre/ overkapping. Voor Verandazonwering is een speciale doekkwaliteit ontwikkeld, welke zeer hoog scoort in het absorberend en reflecteren van zonne-warmte, terwijl een aangename hoeveelheid licht wordt doorgelaten. Het is gemaakt van  zeer sterke gecoate polyester garens en is UV-bestendig., vuil afstotend en brandvertragend.  U kunt kiezen uit een scala van kleuren.

 

summerlight

 

De gemotoriseerde zonwering  Brustor B-126 is geschikt voor rechthoekige veranda’s , serres en hellende glasoppervlakken. Een unieke optie is de telescopisch uitschuifbare extentie waarbij de schaduwgrens tot 1,25m voor de veranda wordt geplaatst.

 

b126

 

De verandazonwering wordt standaard uitgevoerd met Somfy motor.

U kunt kiezen voor een Somfy motor met een draaischakelaar. Nog comfortabele is met een draadloze besturing eventueel met een afstandsbediening of via uw smartphone  . Met het Somfy io- Connexoon systeem.

De Somfy Connexoon wordt verbonden met het internet modem bij u thuis. Connexoon maakt het mogelijk om uw woning ook op afstand te monitoren en besturen. Simpelweg door in te loggen via de App op uw smartphone. De Connexoon voert bij u thuis alla gewenste commando’s uit, waar ter wereld u ook bent.

tahoma-besturing

2016 copyright Dorst Zonwering
Website door Pixelutions