Roma Rolluiken.

Opbouwrolluiken

Rolluiken zijn er in twee varianten. Bij nieuwbouw als inbouw uitvoering os als opbouwrolluik uitvoering. Opbouwrolluiken kunnen zowel bij nieuwbouw als op elk ander moment worden toe gepast. Inbouwrolluiken zijn vooral mooi maar vereisen enorm veel kundigheid van een architect, bouwer en fabrikant om een perfect eindresultaat te verkrijgen.

 

roma-rondo

Rondo.XP rolluik in combinatie met insectenhor.

.

Opbouwrolluiken worden voor het venster gemonteerd en dienen dus ook als element een te worden met de gevel. Dit kan door gebruik te maken van de 208 standaard ralkleuren in de uitvoering glanzend, mat en structuur. Door de rolluik montage voor het venster kunnen er geen warmte- of geluidsbruggen ontstaan.

Roma heeft twee kwatiteiten in de dikte van de kasten. De prijsgunstige rolgevormde uitvoering en de super dikke geextrudeerde uitvoering.

 

pento023

 

Veiligheidsrolluiken, een veilig gevoel voor thuis.

Veiligheidspakket als werkzame bescherming tegen inbrekers.

Roma maakt het inbrekers heel moeilijk. Het rolluiksysteem met het aluminiumpantser is zeer inbraakbestendig.

 

roma-inbraak

 

De tendens van daadwerkelijk geslaagde inbraken neemt af, maar de pogingen nemen toe. Inbrekers werken vaak onder tijdsdruk. Hierdoor kan een een  gesloten rolluik afschrikken. Een rolluik met veiligheidspakket verhoogd  de veiligheid nog meer. Veel mensen denken dat inbraken alleen ’s nachts plaats vinden. FOUT, 50% van de inbraken gebeuren op klaarlichte dag meestal via de terrasdeuren in de tuin. Deze kunnen in de meeste gevallen met een schroevendraaier binnen 20 seconden geopend worden.

Het Roma-veiligheidspakket met versterkte onderlijst, de-montagebeveiliging in de geleiders en de optilbeveiliging zijn een onoverwinnelijke hindernis. Deze toepassing is mogelijk op Roma rolluik systemen van de P. en XP- serie.

 

TRENDO voor schuine ramen.

 

mei-07-039

 

Schuine kozijnen en ramen tot onder het dak vormen in deze tijd een trend.

TRENDO rolluiken zijn hiervoor de optimale oplossing. Het rolluiksysteem voor de schuine ramen wordt uitgerust met een aluminium pantser en beschikt standaard over een comfortabele motorbediening.

 

Bij bediening per Somfy Oximo io draadlozebesturing beschikt de elektronisch geregelde motor over een antivries- optilbeveiliging.

 

oximo-veersomfy-motor

2016 copyright Dorst Zonwering
Website door Pixelutions