ACTIE   ACTIE       ACTIE

Herfst actie 25% korting op een Sectionaaldeur of Duoport.

Actie loop van 1 Oktober  t/m 15 December 2019

 

Waarom een sectionaaldeur van Novoferm?

Al meer dan dertig jaar is Novoferm specialist in vele vormen van toe- en uitgangen voor industriële gebouwen en de woningbouw. Met een ruime keuze aan garagedeuren, kanteldeuren, Duopoort- Openslaande deuren voor de garage, Sectionaaldeuren iso -20 of iso -45 en zijwaartse sectionaaldeuren, zo is er altijd een op maat gesneden oplossing voor u.

Een sectionaaldeur biedt comfort, isolatie, een hoge veiligheid en optimale ruimtebesparing. de sectionaaldeur bestaat uit losse secties die door scharnieren aan elkaar verbonden zijn. hierdoor laat de deur zich makkelijk openen, zonder dat er extra ruimte voor de garage nodig is.

het gebruik van hoogwaardige materialen, een uitstekende afwerking en veel keuzemogelijkheden geven uw garage een tijdlose uitstraling die past bij de stijl van uw woning en uw persoonlijke smaak.

mahonie

sectionaal-boog

 

 

De Duoport is een geïsoleerde dubbele deur voor de garage. Met een Duoport heeft u het gemak van een brede doorgang, zodat niet uw hele garagedeur geopend wordt, als u bijvoorbeeld met de fiets naar buiten wilt.

Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, met een Duoport geeft u uw woning een mooie uitstraling. de deurprofielen zijn leverbaar in horizontaal smal, horizontaal breed en horizontaal glad. De deur is verkrijgbaar in diverse dessins: woodgrain, glad, Satin Grey of Golden Oak.

satinggrey_horizontaalsmal_kozijnenendraaiendedelendb703

duoport-met-venster

 

 

 

Een kanteldeur is een klassieke garagedeur die bij het openen in zijn geheel onder het plafond van de garage wegdraait.

Een garagedeur heeft een robuuste constructie nodig omdat hij wordt blootgesteld een weer en wind en bovendien dag en nacht goed moet functioneren. Daarom zijn alle Novoferm stalen kanteldeuren geproduceerd uit vuurverzinkt staal en afgewerkt met een grondlaag op polyesterbasis.

De stalen kanteldeur is leverbaar  zowel als enkelwandige- en geïsoleerde garagedeur. Ook een geïntegreerde loopdeur is mogelijk.

kanteldeur-groot

kanteldeur

NovoPort aandrijvingssysteem.

Optimaal comfort.

Met het NovoPort aandrijvingssysteem opent en sluit u de garagedeur op afstand. Denk eens aan het gemak wanneer u met de auto of fiets komt aanrijden en met één druk op de knop eenvoudig naar binnen kunt!

Het systeem wordt niet aan het plafond, maar eenvoudig in de deurlooprails gemonteerd. Zo blijft het plafond vrij en montageobstakels worden hierdoor uitgesloten. Bovendien wordt opbergruimte aan het plafond gecreëerd. De in de besturingseenheid geïntegreerde garageverlichting gaat bij het openen van de deur automatisch aan. Handig een Veilig!

novoport-aandrijving

2016 copyright Dorst Zonwering
Website door Pixelutions