Uitval zonnescherm

Dit scherm is geschikt voor elk type raam waarbij geen doorloop voor het raam langs nodig is. Dit type scherm kan worden voorzien van verschillende soorten armen. Vaste armen of armen met een veersysteem, al dan niet wind- of stormvast. Het uitvalscherm is in verschillende modellen te verkrijgen.

 

 

 

uitval-2

 

 

Uitvalschermen zijn niet alleen zeer functioneel, maar ook nog een karakteristiek aan de gevel.

Uitvalschermen worden toegepast bij ramen waar geen doorloop voor het raam nodig is. Afhankelijk van de gekozen doeklengte, kunnende uitvalarmen haaks op de muur staan, of iets doorval hebben. In het laatste geval wordt de laagstaande zon beter geweerd.

Aluminium omkasting verkrijgbaar in diverse modellen, afhankelijk van de door u gekozen type uitvalscherm. Standaard kleuren verschillen per type scherm.

Doordat u bij de uitvalschermen dezelfde rijke doekkeuze heeft als bij de knikarmschermen, kunt u er rustig vanuit gaan dat uw specifieke uitvalscherm helemaal naar uw eigen smaak vormgegeven is. Alle doeken zijn kleurecht, rot- en schimmelvrij en behandeld tegen vuil.

 

uival

 

 

Qua bediening hebt u het voor het zeggen: handbediening buiten of binnen. of een comfortabele motor bediening. Kiest u voor een Somfy motor, dan hebt u de keuze uit een aantal versies. De traditionele motoren met schakelaar, de motoren met een IO ontvanger en bijbehorende hand- of wandzender. Die laatste is met toevoeging van de Somfy Connexoon geschikt om te bedienen met uw iPhone of Android smartphone.

 

draaischakelaarsituo-5

 

 

2016 copyright Dorst Zonwering
Website door Pixelutions