Somfy        somfy

 

 

Meer comfort met automatische buitenzonwering.

Somfy biedt mogelijk heden voor het motoriseren van alle typen en merken buitenzonweringen.

Geen zwengel meer nodig om handmatig uw buitenzonweringen te openen of sluiten. De ingebouwde Somfy motor neemt het karwei van u over. Met een druk op de knop bedient u het terrasscherm, markies, verticale screen of uitvalscherm zonnescherm individueel of groepsgewijs naar elke gewenste positie. U gaat daardoor uw buitenzonwering veel gebruiken.

De Somfy motor wordt aangesloten op de 230V voeding en is volledig geïntegreerd in de oprolbuis van uw buitenzonwering.

U kunt kiezen voor een Somfy motor met een draaischakelaar. Nog comfortabele is met een draadloze besturing eventueel met een afstandsbediening of via uw smartphone, tablet of pc. Met het Somfy io-homecontrol systeem.

De Somfy TaHoma wordt verbonden met het internet modem bij u thuis. TaHoma maakt het mogelijk om uw woning ook op afstand te monitoren en besturen. Simpelweg door in te loggen via de App op uw smartphone, tablet of PC. De TaHoma Connect voert bij u thuis alla gewenste commando’s uit, waar ter wereld u ook bent.

tahoma-besturingtahoma

 

 

 

Met de Somfy Connexoon heeft u altijd de enige afstandsbediening die u altijd bij de hand heeft en die overal en altijd werkt  Smartphone. Beschikbaar voor Android- en Apple iOS- smartphones

 

connexoon

 

 

Voor nog meer comfort voor uw buitenzonwering is het ook mogelijk om uw buiten zonwering te voorzien van Zon- wind Sensoren zodat deze automatisch naar beneden gaan als de zon gaat schijnen en weer omhoog gaan als de zon niet meer schijnt of het te hard gaat waaien.

windsensor-io sunis-sensor-io

Somy windsensor

 

 

2016 copyright Dorst Zonwering
Website door Pixelutions