Roma zipScreen.2

Het mooiste uitzicht dat een zonwering kan bieden.

Screens van ROMA overtuigen niet alleen van wege hun zonwerende en afschermende eigenschappen.   Dit alles zonder extra moeite, omdat de screens van ROMA weersbestendig en vrijwel onderhoudsvrij zijn.

Dorst Zon – Decoratie is leverancier van de stijlvolle zipScreen.2, een veilige vlakhangende zonwering met onderlinge vergrendeling. Bovendien is ook de functionaliteit uniek: ze bieden bescherming tegen hitte en inkijk en laten toch voldoende daglicht binnen voor een natuurlijke sfeer in de kamer en goed zicht naar buiten. Ook voor grote ramen is dit type zonwering uitermate praktisch, aangezien de ruimte achter de kast ervoor zorgt dat de warmte kan ontsnappen.

Het zipSCREEN is een echte allrounder. Voor het raam gemonteerd reflecteert het in grote mate zonnestraling. De hitte blijft buiten waardoor het opwarmen van de kamers wordt voorkomen en beschermd overdag tegen inkijk maar laat toch voldoende licht binnen. De stof van een zipSCREEN wordt over de volledige hoogte door een rits systeem in de geleiding gevoerd. Hierdoor is het zipSCREEN windvast en zijn grote maten geen probleem. Uniek is de ruimte achter de kast waar langs de warmte kan ontsnappen.

In de kasten past het doek voor een zipSCREEN  tot wel 6 meter hoog of 6 meter breed (tot maximaal 18m²). Daarbij komt dat de onderlijst volledig in de kast zal verdwijnen. De kast van de zipSCREEN is in Quadro (vierkant)en de Rondo (rond)-uitvoering beschikbaar. Natuurlijk is ook de zipSCREEN leverbaar in 350 standaard kleuren waaronder ook structuurkleuren. De kleine inbouwhoogte en  smalle geleiders van 33 mm maken het mogelijk de zipSCREEN in elke gevel te integreren. Een zipSCREEN wordt standaard door een Somfy motor aangedreven. Een draadloze motor met afstandbediening is een optie. Deze motoren zorgen ervoor dat nastellen overbodig is en de onderlijst bij elke hoogte volledig in de kast verdwijnt.

 

zip-2-gevel

 

Meer comfort met automatische besturing. Bepaal zelf met een tijdklok wanneer uw screen tijdens u afwezigheid omhoog of omlaag moet. Of met een zon-windautomaat deze zorgt automatisch voor schaduw wanneer het de screens omlaag stuurt bij zonlicht en voor bescherm wanneer het de screen omhoog stuurt bij te sterke wind.

tijdklok            sunis-sensor-iowindsensor-io

2016 copyright Dorst Zonwering
Website door Pixelutions