Knikarmschermen.

Knikarmenschermen : Met een knikarmscherm maakt u van uw terras een ideale buitenleefplaats. Riante schaduw over een grote oppervlakte zorgt er voor dat alles wat u lief is beschermd wordt tegen fel zonlicht en de UV-straling. De bediening van het scherm kan met een soepel lopend oogwindwerk met slingerstang. Wie meer comfort wenst kan kiezen voor een Somfy motor met draaischakelaar. Nog comfortabeler wordt de bediening met een afstandbediende motor, waarbij er diverse besturingsmogelijkheden zijn. Allemaal draadloos, dus geen bekabeling op uw muur.

Klik hier om toegang te krijgen tot de kleurenconfigurator.

TYPE : Knikarmscherm “Sunbasic cassette” is een volledig gesloten zonnescherm het doek is optimaal beschermd tegen weersinvloeden. De afgeronde kap zorgt voor een sierlijk aanzicht, de gegoten zijkappen verbergen elke schroef. De maximale afmeting van het scherm is 550cm breed bij een uitval van 250cm of 500cm breed bijeen uitval van 300cm.

sunbasicii_detail_zenzonral9001

Knikarmscherm “Suncar cassette” een compacte stijlvolle cassette-terrasscherm, de armen zijn zeer stabiel en sterk . De zijkappen zijn zo geconstrueerd dat u geen schroeven of bouten ziet. De maximale afmeting van het scherm is 600cm breed bij een uitval van 300cm.

suncar_cassettedetail_zenzonral9001

 

 

Knikarmscherm “Suneye cassette” een ranke rond vormgegeven cassette . Naar keuze muur of plafond montage. De maximale afmetingen van het scherm is 550cm breed bij een uitval van 300cm. Type “Suneye XL”  maximaal 745cm breed bij een uitval van 350cm.

suneye_2buisdetail_zenzonral9001

Knikarmscherm “La Sella” is door zijn speelse en moderne vormgeving (olijfvormige zijkappen) en speciale montagesteunen een unieke scherm. Deze zijn voor zowel muur- als plafondbevestiging geschikt. De maximale afmeting van het scherm is 600 cm breed bij een uitval van 300 cm.

 

la-sellaantraciet

Knikarmscherm type “Rio” een Solide compact cassette -terrasscherm, de armen zijn bevestigd op een stalen draagbuis deze zijn voorzien van twee staalkabels en sterke veren. Dit scherm kan op meerdere plaatsen aan de gevel bevestigd worden. Deze consturctie zorgt ervoor dat het gewicht van het scherm goed kan verdeeld worden.De maximale afmeting van het scherm is 1500cm breed bij een uitval van 350cm.

rio-dichtrio-doorsnee

 

2016 copyright Dorst Zonwering
Website door Pixelutions