Knikarmschermen (specials)

 

Exclusief bij Weinor : Keuze uit standaard 47 standaard- frame- kleuren, krasvaste en weersbestendige WiGa-trendkleuren. De doeken zijn hoogwaardig acryl, water- en vuilafstotend dankzij nano-coating.

 

Weinor Cassette Opal Design Volant Plus/ Lux             

 

opal

 

De optie Volant Plus is in elke gewenste lengte uitschuifbaar dit biedt bovendien nog bescherming tegen lage zonnestralen en nieuwsgierige blikken.

De optie Lux geïntegreerde led verlichting zorgt voor atmosferische terrasverlichting.

Met een hoogte van slechts 16cm is de ovale cassette aangenaam vlak. En toch biedt zij nog de perfecte bescherming.

odla130102_wz_72

 

Weinor   Zenara- design zonnescherm.

zanara-buiten

Dit cassette- zonnescherm valt op door het architectonische vormgeving, zo zijn voor de innovatieve tweepunts verbinding met het huis zelfs bij een maximale breedte van 6,5 meter slechts twee wandaaansluitingen nodig. De Zenara met een nieuwe LongLife Technologie in de arm zorgt voor meer een lange levensduur en een eersteklas doekstand. Geschikt voor zowel wand- en plafondmontage.

De optionele verticale zonwering Volant Plus is bedienbaar met de radiografische besturing Weitronic. In het design van het uitvalprofiel geintegreed.

De optionele geintegeerde LED-verlichting is bijzonder energie zuinig en bedienbaar met de radiografische besturing Weitronic.

 

 

 

 

2016 copyright Dorst Zonwering
Website door Pixelutions