Doeken

Zonwering kan de sfeer van uw pand behoorlijk beïnvloeden. Natuurlijk speelt de kleur daarbij een belangrijke rol. Stem de kleur af op uw gevel, omgeving en op uw interieur.

Wij werken met 3 topmerken  o.a. Swela, Dickson en Tibelly.

SWELA zonweringstoffen.

Licht en schaduw Lust en Leven.

Het merk Swela heeft voor iedere toepassing en elk wenspatroon het passende zonweringdoek. In een hele scala van kleuren, gemaakt om weer en wind te trotseren. In een onderhoudsvriendelijke, duurzame kwaliteit. Kwaliteitsstoffen die u niet alleen optimaal beschermen tegen de schadelijke UV-stralen, maar ook tegen de verblinding en hitte.

Sunvas zonweringdoeken met zachte, wollige greep en aangename licht kleuren verspreiden een optimale ambiance. De innovatieve High-tech polyesterweefsels hebben een extreem lange levensduur, zijn kleurecht, slijtvast en hebben een zelfreinigend effect.

 

TIBELLY zonweringstoffen.

Tibelly doek wordt vervaardigd uit in de maas gekleurde acrylaatvezels. Dat wil zeggen dat de kleurharsen tijdens de productie van de wezels worden toegevoegd. Door deze methode ontstaat een uitzonderlijke kleurechtheid van de vezels.

Het geweven doek krijgt een water- en vuilafstotende nabehandeling, waardoor het onderhoud van het doek zeer eenvoudig is. Af en toe afnemen met lauw water en een borstel zorgt voor een lange levensduur van het doek en een blijvend mooi resultaat.

 

DICKSON zonweringstoffen.

De stof Orchestra van Dickson is de referentie op de zonweringmarkt. Hij garandeert u jarenlang een bescherming tegen uv-stralen, warmte licht en weersomstandigheden. Dankzij de in de massa geverfde acrylvezels en de speciale nabehandeling met Cleangard voor zonwering, houd de stof jarenlang dezelfde kleur en heeft hij een goede weerstand tegen water, vlekken, en scheuren. het zonweringdoek Orchesta is aanbevolen voor alle types zonwering. Bepaalde effen kleuren zijn verkrijgbaar in de breedtes van 165, 200, 250 of 320 cm.

2016 copyright Dorst Zonwering
Website door Pixelutions