Vouwgordijnen

De collectie vouwgordijnen bestaat uit bijna 250 stoffen in verschillende tinten wit, beige, grijs, felle kleuren of stoere denims. je hebt de keuze uit transparante, licht doorlatende en verduisterend stoffen.

 

KIES JE EIGENSTIJL

Maak het vouwgordijn helemaal af in je eigen stijl. Kies voor een houten onderlat, hippe ringen een opvallende bies of een mooi stiksel.

 

MODELLEN

Vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in acht modellen, elk met een eigen uitstraling. Zo is een vouwgordijn met baleinen wat strakker en zonder baleinen wat nonchalanter.

 

vouwgordijn-3

 

Vouwgordijnen zijn gemakkelijk te bedienen, en voor moeilijk bereikbare plaatsen of puur gemak kun je je vouwgordijn laten voorzien van elektrische Somfy bediening.

 

vouwgordijn-kamer

 

Paneel gordijnen

Paneelgordijnen bestaan uit verticale banen stof die voor elkaar langs worden geschoven.

Ze geven een ruimte een strakke uitstraling en zijn zeer geschikt voor grote raampartijen of als room divider.

Licht- en warmtewerend

In onze paneelgordijnen collecties vindt u stoffen in vijf verschillende transparanties, van lichtdoorlatend tot verduisterend, zodat u altijd de juiste mate van lichtinval kunt bepalen.

Paneelgordijnen zijn niet alleen lichtwerend maar ook warmtewerend. In de collectie vindt u namelijk stoffen met een gemetalliseerde achterkant en daardoor een hoge reflectie, waardoor warmte buiten wordt gehouden.

paneel-1

 

 

 

 

 

 

2016 copyright Dorst Zonwering
Website door Pixelutions