Plisse- en Dupli gordijnen

ACTIE   ACTIE   ACTIE

DEZE MAAND 15% KORTING OP ONS   HUISMERK

BINNENZONWERING

 

Plisse gordijnen hebben een laag stof, terwijl dupli gordijnen uit twee lagen stof bestaan die een honinggraatstructuur vormen.

De plisse- en Dulpi gordijnen zijn beschikbaar in veel modellen voor verschillende raamvormen. In het twee-in-een model kunnen een verduisterde en lichtdoorlatende stof met elkaar worden gecombineerd.

En met de optie vrij pakket kunnen plisse – dupli gordijnen zowel van boven  naar beneden als van beneden naar boven worden bediend. Zo kan de lichtinval en privacy optimaal worden gecombineerd.

 

 

 

PLISSE GORDIJN

In onze collecties plisse gordijnen vindt u stoffen in vijf verschillende transparanties, zodat u altijd de juiste mate van lichtinval kunt bepalen. Plisse gordijnen zijn ook warmtewerend. In de collectie vindt u namelijk stoffen met een gemetalliseerde achterkant en daardoor een hoge reflectie, waardoor de warmte buiten gehouden wordt.

plisse-3

DUPLIGORDIJNEN

Dupli gordjnen zijn net als plisse gordijnen verkrijgbaar in verschillende transparanties. Omdat er door de honinggraatstructuur van dupli gordijnen geen koorden en koordgaatjes zichtbaar zijn, kan het dupli gordijn ook in een geheel verduisterde variant worden uitgevoerd, ideaal voor de slaapkamer. Daarnaast zijn dupli gordijnen isolerend en geluiddempend door de stilstaande lucht.

 

dupli

 

 

2016 copyright Dorst Zonwering
Website door Pixelutions