Fractions

Soms kan een kleine verandering een wereld van verschil maken. Fractions zijn ontworpen met gevoel voor schoonheid en de wil om voorbij te gaan aan de pure functionaliteit. Fractions geven een interieur een extra dimensie. Het lichtspel decoreert de ruimte en geeft een artistieke of zelfs romantische touch aan uw thuisgevoel. U blijft natuurlijk zelf de creator ; de patronen kunnen groter of kleiner gemaakt worden tot de perfecte sfeer gevonden is. De schutter plaatst zich, met zijn tijdloos design, bescheiden in elk interieur en brengt zowel een klassieke en industriële als modern sfeer tot leven.

 

fraction-2

 

Premium quality, gegarandeerde kwaliteit

Accuratesse is essentieel bij de vervaardiging van Fractions. Unilux is het gewend om premium producten op maat te leveren en levert dan ook allen het allerbeste. Alle Fractions worden op maat gemaakt in bij Unilux in eigen fabriek. Door eigen productie in Nederland kan Unilux de maatvastheid en kwaliteit garanderen, zodat u altijd de optimale Fractions voor uw woning, praktijk of bedrijf ontvangt.

Unieke eigenschappen: blinde montage, Superdun pakket, neemt weinig ruimte in, kunnen zeer dicht bij het raam gemonteerd worden, nagenoeg licht dicht, geschikt voor zowel droge als vochtige ruimtes, alle Ral kleuren mogelijk, hoogwaardige, duurzame, krasbestendige poedercoating laklaag en trekt niet krom.

 

c1-keuken

2016 copyright Dorst Zonwering
Website door Pixelutions